Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

East-Risk Management on perustettu vuonna 1996 lakiasiaintoimistona.

 

Yritys on toteuttanut runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakstanissa.  

 

 

Oikeudellista käsialanvertailua tarvitaan tyypillisesti petos- ja väärennysrikosten tutkinnassa.

Nimensä mukaisesti se on nimenomaan vertailututkimusta, jonka tarkoituksena on selvittää, onko kiistanalaisen kirjoituksen kirjoittaja sama kuin vertailutekstin kirjoittaja. Kuten on helposti todennettavissa, kukaan ei kykene kirjoittamaan kahta käsialanpiirteiltään identtistä tekstiä ja näin ollen tutkimuksessa on arvioitava, ovatko kiistanalaisen tekstin ja vertailunäytteiden väliset eroavuudet kirjoittajan käsialan luonnollista vaihtelua vai onko kyse kahden eri kirjoittajan tekstistä.

Viite:

Kimmo Himberg ”Tekninen rikostutkinta. Johdatus forensiseen tieteeseen.” Poliisiammattikorkeakoulun oppikirjat 9, 2002.

Tervetuloa riski- ja turvallisuusasiantuntijan sivuille!

 

 

 

VALHEENPALJASTAMINEN

(4 tunnin koulutus) 

 

 

Epärehellisyyden syitä on hyvin monenlaisia, joskus ne ovat jopa hyvin epäselviä itse epärehellisyyksiä tuottavalle henkilölle. Ihmiset vastaanottavat epärehellisyyksiä päivittäin kymmenistä satoihin sosiaalisten kontaktien määristä ja luonteista riippuen. Epärehellisyyksien tunnistaminen on tärkeä osa tehokasta sosiaalista kanssakäyntiä ja varsinkin ammatillista kanssakäyntiä, kuten esim. ihmisten johtamisessa ja asiakaspalvelussa. Se on myös ratkaisevan tärkeä osa haastavien tilanteiden tehokasta hallintaa.

 

Epärehellisyyksien tunnistaminen tapahtuu tunnistamalla niiden signaalia kohdehenkilön toiminnassa; sanattomassa ja sanallisessa viestinnässä. Epärehellisyyksien paljastaminen sen sijaan vaatii lisäksi aktiivista määrätietoista toimintaa näiden mahdollisten signaalien ulos saamiseksi kohdehenkilöltä kysymystekniikojen, provokaatioiden ja muun sosiaalisen manipuloinnin kautta.

 

Koulutuksen tarkoituksena on antaa osallistujille ”jokamiehen epärehellisyyden tunnistamisen taito”, eli sellaista käytännön perustietoa, jonka avulla jokainen pystyy näkemään, kuulemaan ja tulkitsemaan oikealla tavalla toisen henkilön sanattomasta ja sanallisesta viestinnästä epärehellisyyden tunnusmerkkejä.

 

Kouluttajana toimii lakimies, riskikonsultti, Lie Detector Expert Lassi Rytkönen (East-Risk Management). East-Risk Management on suorittanut vuodesta 2008 lähtien Suomessa yritys- ja henkilöasiakkaille instrumentaalista ja noninstrumentaalista valheenpaljastamista erillisena palvelumuotona. Rytkönen on saanut valheenpaljastuskoulutuksen mm. Israelissa ja Venäjällä. Rytkösellä on 20 vuoden ainutlaatuinen kansainvälinen kokemus erilaisten vahinko-, riita- ja konfliktitilanteiden tutkimuksesta. Tärkeänä osa-alueena kaikissa tutkimuksissa ovat olleet mm. lukuisat valheenpaljastukseen liittyvät selvitykset, valheenpaljastustutkimukset, -testit ja analyysit.

 

Aikataulu

Helsinki, ti 24.4.2018, klo. 14:30 - 18:30
Kuopio, ti 15.5.2018, klo. 14:30 - 18:30

Oulu, to 24.5.2018, klo. 14:30 - 18:30

   

Koulutuksen sisältö

 1. Totuus, valheet ja valehteleminen
  1. Totuus, valhe ja valehteleminen ilmiöinä, valehtelun syyt ja muodot
  2. Ikä, sukupuoli ja valehtelu, valehtelemisen kulttuurinen ja alakulttuurinen aspekti
  3. Valehteleminen ja persoonallisuus
  4. Hermosto ja informaation prosessointi, muisti, mielikuvitus ja luovuus, tunteet ja stressi
  5. Valehteleminen prosessina ja valehtelun tunnusmerkkijärjestelmä (ensisijaiset, toissijaiset ja muut tunnusmerkit)
  6. Yksilön henkilökohtaiset valehtelustrategiat
 2. Valheenpaljastaminen
  1. Instrumentaalisen ja noninstrumentaalisen valheenpaljastamisen yleiskuva ja vertailu
  2. Noninstrumentaalinen valheenpaljastus
   1. Hermoston reaktioiden merkitys valheenpaljastuksessa
   2. Tunteiden ilmaiseminen ja tunteiden teeskentely, havainnoiminen ja tulkinta
   3. Nonverbaalisen viestinnän merkkijärjestelmät, niiden havainnoiminen ja tulkinta
   4. Verbaalisen viestinnän merkkijärjestelmät, niiden havainnoiminen ja tulkinta
   5. Valheenpaljastusoppien soveltaminen kenttätyön reaaliolosuhteisiin (vapaamuotoisessa kommunikaatiotilanteessa)
  3. Kertomuksen analyysi valheenpaljastuksessa
  4. Kysymysasettelutekniikat ja -taktiikat valheenpaljastuksessa,
  5. Verbaaliset manipulointitekniikat valheenpaljastuksen keinona
   1. Syyllisen henkilön valheen tunnustamisen aikaansaaminen valheenpaljastuksessa ja sen dokumentointi
   2. Valheenpaljastajan yleiset virheet ja niiden minimointi
 3. Harjoittelut, palautekeskustelu ja päätössanat

 

Hinta                    190 euroa/osallistuja (sis. alv 24%, 36,77 euroa). Hinta sisältää luento, harjoittelut,                               koulutusmateriaalit sähköisessä muodossa ja kaksi kahvitusta. 

 

Maksuehto          Ennakkomaksu. Osallistumismaksun ennakkolasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen                               ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Ryhmä                 Ryhmän koko - 10-14 henkilöä (ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä).

 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutusta täyttämällä ilmoittautumislomake. 

 

Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä (viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutusta). Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet koulutusmaksusta. Jos koulutukselle jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään koulutusmaksu kokonaan. Sairaustapauksissa koulutusmaksua ei veloitetaan (on esitettävä lääkärintodistus!).

 

 

 

 

Kouluttaja Lassi Rytkönen

Kouluttajana toimii lakimies, riskikonsultti, Lie Detector Expert Lassi Rytkönen.

puh. 045 860 9866

lassi.rytkonen@east-riskmanagement.com

 

 

 

 

  

Nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa on tarve lakimiehen, turvallisuus- ja riskiasiantuntijan palveluille. Tarpeita voivat synnyttää kontaktit uusiin ihmisiin tai yrityksiin, erilaisten sattumusten ja tapahtumien peitellyt syyt, niihin liittyvien riskien selvittäminen, epäilykset tai epävarmuudet kumppanien kompetenssista, kelpoisuudesta, rehellisyydestä, lojaaliudesta ja luotettavuudesta, pelko huijatuksi tulemisesta tai toteutunut huijaus, kavallus, rikos, vahingon aiheuttaminen tai muu sen tapainen syy.

 

KAHDENKYMMENEN VUODEN KOKEMUS TURVALLISUUS- JA RISKIENHALLINNAN ALALLA

 

Olemme laki- ja turvallisuuskonsulttitoimisto, jolla on 20 vuoden kokemus toimimisesta Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella. Tarjoamme yrityksille ja yksityisille henkilöille konsultointia turvallisuuskysymyksissä ja riskien hallinnassa, laaja-alaisesti tutkintapalveluja, mm. valheenpaljastuspalveluja, sekä koulutuspalveluja

 

Yritys on toteuttanut mm. runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltian maissa, Espanjassa, Kreikassa, Turkissa, Puolassa, Venäjällä jne. Toimintaperiaatteenamme on selvittää kaikki asiakasta kiinnostavat seikat yksityiskohtaisesti, ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti.

 

Katso 

 

VALHEENPALJASTUSPALVELUN PRESENTAATIOTILAISUUDET

 • Lappeenranta 19.4.2018
 • Tampere 4.5.2018

                                        lisätietoa tästä

 

KOULUTUKSIA SYKSY 2017

                                                 ilmoittaudu koulutukseen tästä 

 

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ottakaa yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lassi Rytkönen

E-mail: lassi.rytkonen@east-riskmanagement.com

Puh: 045 860 9866

 

 

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

   

Valheenpaljastuspalvelu

 

 

LVA6.50–valheenpaljastin auttaa arvioimaan keskustelukumppanin tunnetilaa ja rehellisyyttä analysoimalla ääntä reaaliaikaisesti neuvottelussa tai puhelinkeskustelussa.

 

 

Tietoa meistä

East-Risk Management on perustettu vuonna 1996 lakiasiaintoimistona. Vuodesta 1998 lähtien yritys on toiminnut sekä lakiasiaintoimistona että yksityisenä tutkintatoimistona.

 

Yritys on toteuttanut runsaasti tutkimuksia asiakkaiden toimeksiannosta sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella, mm Pohjoismaissa, Baltian maissa, Espanjassa, Kreikassa, Turkissa, Puolassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakstanissa.  

 

 

ks. myös www.east-riskmanagement.com 

 

East-Risk Management Facebookissa:

East-Risk Management on Suomen Yksityisetsivä - ja Lakitoimistoliitto Ry:n jäsen

East-Risk Management on myös jäsenenä kansainvälisessä yksityisetsivien järjestössä I.K.D:ssä (International Federation of Associations of Private Detectives)